Etichete

, , ,

meniu a la carte

Întâlnirile organizate în scop literar mă lasă rece: se adună câţiva care scriu, citesc, se aplaudă şi se pupă între ei ca nişte genii ce sunt.

Sărbătorile din calendar, mai ales cele ale iubirii, îmi provoacă scârbă. Nu am nevoie de o zi impusă pentru iubire; pot iubi necondiţionat, nerestricţionat şi necenzurat în fiecare zi.

Se poate crede că amestecul dintre cele două ar putea fi letal pentru mine…

Am auzit că s-au apucat trei fete să combine literatura cu sărbătorile amorului şi se pare că n-o fac deloc rău! Au luat literatura din sălile de lectură şi-o cară după ele în Club Panic în seara zilei de 12 februarie. La orele 19, ca să fiu exact.

Îşi prezintă punctul de vedere literar David Dango, Dan Alexandru, Liviu Andrei, Adrian Suciu, T.S.Khasis și kala kalajnikov. Cum dragoste fără război nu se prea poate, cele trei graţii ne-au pregătit un duel între Teda Peleș şi Alice Popescu; nu îmi este clar ce vor face cele două pe scenă, dar chiar aş vrea să le văd. De auzit… o să fie şi de auzit, pentru că vor veni să ridice oamenii în picioare trei dintre membrii trupei Moebius (Andrei Erdei, Ștefan Eremia, Bogdan Stavrache) iar Cristi Dumitraşcu & friends au toate şansele să îi urce pe mese.

Dacă are cineva treabă cu mine miercuri seara să nu mă sune, o să am telefonul închis. Citesc Meniu a la Carte în Panic, pe Academiei 19.

https://www.facebook.com/events/707916345914678/

Reclame