Etichete

, , , , , , , ,

Ce să fac la sfârşit de săptămână? Aş merge la teatru… dar parcă aş prefera un concert…

Ştiu că de multe ori aţi avut dilema asta şi, cât se poate de sincer, prea des mi s-a întâmplat şi mie să mă întreb cum m-aş putea împărţi între toate lucrurile pe care aş dori să le fac. Timpul pe care-l avem pentru noi este atât de scurt şi vrem să facem cât mai multe cu el. Mereu se întâmplă să renunţăm la ceva.

„Trăieşte-ţi fanteziile”! Nu, nu este o utopie, este oferta făcută de teatrul InDArt şi trupa RunAway duminică seara în Route 66: teatru şi muzică la un loc. Adică nu chiar una peste alta, în amestec; pe rând. Vor începe de la 19 cu piesa al cărei titlu l-aţi citit deja la începutul paragrafului – adaptare după piesa lui John Tobias pusă în scenă de regizorul Bogdan Gagu. Este o comedie atât de captivantă, că nici măcar n-o să vă daţi seama când s-a făcut ora 21 şi de ce actorii sunt înlocuiţi de muzicieni. Există, totuşi, un motiv: începe concertul. Despre RunAway v-am povestit deja; cei care nu ştiu despre ce este vorba au doar de câştigat – e o surpriză plăcută să-i vezi şi să-i asculţi.

Puteţi avea o seară de duminică atât de frumoasă, încât chiar n-o să vă mai treziţi luni cu sentimentul ăla de scârbă faţă de prima zi a săptămânii. O să rămâneţi cu mintea la cele câteva ore din Route 66.

P. S. – dacă cineva e chiar curios să mă afle, s-ar putea să fiu şi eu pe acolo!

Reclame