Etichete

, , , ,

afis indartPe timp de vară oraşul ăsta cu vagi urme de civilizaţie, numit în limbajul comun Bucureşti, intră în moarte clinică. Oamenii parcă dispar, iar puţinii rămaşi nu fac nimic. Nu neapărat pentru că nu ar vrea, cât pentru că nu prea au unde şi ce…

Vara asta, totuşi, se anunţă schimbări. Nu este vorba de predicţii astrale sau meteorologice – cum televizorul meu are doar rol decorativ, nu am de unde să ştiu cum se mişcă planetele sau norii. În schimb, suntem invitaţi la terasă! Într-un anotimp prea secetos din punct de vedere artistic, InDArt ne oferă vinerea teatru şi sâmbăta stand-up .

În marea asta de beton şi asfalt unde ne-am obişnuit să trăim va apărea la sfârşitul fiecărei săptămâni o insulă de verdeaţă „La conu’ Iancu”. Asta, dacă nu ştiţi, e o într-o căsoaie mare, monument istoric, construită în an de răscoală – 1907, pentru necunoscătorii de istorie – undeva pe lângă Hala Traian. Ca să vă fie mai uşor, rugaţi taximetristul să vă lase pe strada Prof. Dr. Mihail Georgescu, la numărul 24.

Cum toate trebuie să aibă un început, pe 13 iunie se dă startul. Începând cu orele 20 suntem provocaţi la o „Aventură în patru” – comedia despre care v-am povestit deja, cea a cărei premieră aţi pierdut-o acum câteva duminici. N-ar strica să vă faceţi rezervare din timp, să nu rămâneţi iar pe afară.

 

Reclame