Etichete

, , , , ,

Dacă mă-ntrebaţi care e cel mai frumos parc din Bucureşti, răspund, fără ezitare, Parcul Carol. Şi, dacă tot îmi place, merg des pe acolo. De fapt, e prima opţiune care-mi trece prin cap când vine vorba despre o plimbare sau de ieşit vara la o terasă cu prietenii. Opţiuni pentru băut berea nu-s prea multe, două sau trei, iar cea mai faină dintre ele este… „Parcul Carol”. Nu, n-am greşit! Probabil din lipsă de inspiraţie a patronilor, chiar ăsta e numele. Cum intri pe la fântână o iei pe aleea din dreapta aleii principale şi n-ai cum s-o ratezi.

Sâmbăta trecută aveam vreo două ore în plus şi o sete de cămilă. Precum câinele lui Pavlov, m-am dus să mi-o potolesc la… clar, nu mai este nevoie să vă spun unde. Chelneriţa, o tipă drăguţă care-şi merită cu vârf şi îndesat bacşişul de zece la sută, m-a întâmpinat cu un zâmbet larg şi un meniu de care n-aveam nevoie. Şi nici ea, deja ştie ce marcă de bere beau. Numai că, de data asta, în loc să plece, mi-a spus pe un ton vesel

–          Ştiţi, vinerea viitoare avem o piesă de teatru! Vine o trupă şi joacă. Doriţi veniţi? Ar fi bine să vă luaţi bilete, că deja au început să se vândă!

Ei bine, tocmai amicul Bogdan Gagu este cel care m-a făcut să rabd de sete câteva minute în plus! Asta pentru că cei de la InDArt chiar vor să demonstreze că vara şi teatrul pot merge împreună chiar dacă, teoretic, stagiunea este închisă. Aşa că vineri, 4 iulie, de la orele 21 ne cheamă la o „Aventură în patru” care, între noi fie vorba, chiar merită trăită la „Parcul Carol”. Una dintre puţinele comedii pe care le-am văzut de două ori într-o lună.

Eu unul, dacă tot n-am putut să-mi beau berea din cauza lui Bogdan, o să merg să o beau împreună cu el!

Dacă vreţi să veniţi, puteţi lua bilete de la terasă – costă doar 20 de lei – sau puteţi face rezervări la telefon – 0727.022.815. Dar grăbiţi-vă, chiar au început să se ocupe locurile!

Reclame