Etichete

, , , , , , ,

indartArtiştii sun vii. Orice s-ar crede, cei pe care-i vedeţi sau nu pe scenă, în spatele cărţilor sau al tablourilor, prin filme şi în orice altă formă de exprimare aritstică, sunt oameni care respiră, mănâncă, râd sau plâng. De prea multe ori sunt ridicaţi, voit sau nu, pe socluri şi închişi cu evlavie în sarcofage de sticlă şi despărţiţi de lumea reală.

Această barieră artificială trebuie dărâmată şi cei de la IndArt s-au hotărât să facă un pas – Artists’ Social Night, un soi de petrecere, un eveniment care face legătura între cele două tabere care nu s-au aflat nicicând în conflict. În prima duminică a lunii octombrie, în Hangover Club (lângă Spitalul Colţea), de la orele 19, vor fi aduşi între voi doi artişti plastici şi un scriitor.

Mulţi au auzit de beanbagshop.ro  şi acum vor putea să îl cunoască… Pardon, să O cunoască pe cea care a creat conceptul. Adriana Dumitru îşi dorea mai mult decât monocromia clasicelor fotolii pară şi, pentru că a găsit pe piaţă o ofertă inexistentă, s-a hotărât să le creeze singură.

Cristi Martin vrea, la rândul lui, o lume altfel. El ştie că paharele nu sunt doar obiectele din care bem vin. După ce trec prin pensula lui, acestea se transformă în bijuterii. Va veni şi el, duminică, aşa că-l veţi putea cunoaşte şi veţi putea cerceta în tihnă creaţiile.

E şi o petrecere, aşa că va fi şi muzică. O va aduce trupa Cats on the Roof, o formaţie tânără care se exprimă în mai multe genuri, trecând de la jazz la pop sau de la funk la country, aşa că sigur oricine va găsi ceva pe gustul lui.

Nu, n-am uitat de scriitor. Dar ce pot spune despre un om care a scris o carte pe care o puteţi citi în toate direcţiile posibile şi, pentru că nu a fost în stare să-şi trimită scrisorile, le oferă cu taxă inversă?… Vă aştept să vorbim, să dansăm, să… Vă aştept să mă cunoaşteţi şi să vă cunosc.

Reclame