Etichete

, , , , ,

ROSUNe aflăm în faţa unei grele încercări pentrui scumpa noastră patrie! „Monstruoasa coaliţie” condusă de infamii liberali încearcă, încă o dată, să dea ţara pe mâna străinilor.

În 1866 ne-au vândut veneticilor din familia Hohenzollern, alungând de la domnie un domn român. Ne-a trebuit aproape un secol de luptă până când, în 1947, am reuşit să scăpăm de sub jugul asupritor.

Am decis împreună, la începutul anilor ’90, că „NU NE VINDEM ŢARA”. Atunci, sub atenta supraveghere a tovarăşului Iliescu, am reuşit împreună să oprim planul diabolic pus la cale de Raţiu şi Câmpeanu care s-au pus în slujba forţelor răului. Apoi, susţinuţi de puterea de luptă a fraţilor noştri mineri, am împiedicat elementele perturbatoare adunate în Piaţa Universităţii să ne dezbine şi să distrugă orânduirea pe care cu sângele înaintaşilor şi cu sudoarea întregului popor am reuşit s-o stabilim.

Au urmat alte momente grele până când s-aridicat dintre noi un om dispus să se sacrifice pe altarul neamului. Traian Băsescu, acest demn urmaş al eroilor noştri străvechi, s-a infiltrat în rândul forţelor reacţionare şi a reuşit să le inducă în eroare, continuând construirea unei societăţi solide.

Acum suntem din nou la un moment de răscruce! Liberalii doresc să ne dea pentru a doua oară pe mâna unui venetic – Klaus Iohanis! Acesta este reprezentant al intereselor străine, care şi-a permis să transforme Sibiul în Capitală Culturală, uitând că noi dorim „MOARTE INTELECTUALILOR”. A îndrăznit să reducă, în acelaşi oraş, rata şomajului şi a sfidat astfel restul ţării care trăieşte în sărăcie cu un plan economic pe care l-a şi pus în aplicare în calitatea sa de primar. Individul acesta, venit din afara sistemului, doreşte să ocupe cea mai înaltă funcţie din stat oprind continuarea eforturilor milenare pe care numai Victor Ponta o poate garanta!

Este momentul să ieşim cu mic, cu mare şi să apărăm cu piepturile goale ceea ce am obţinut de-a lungul veacurilor – neatârnarea scumpei noastre patrii! Avem „preoţi cu crucea-n frunte”, aşa cum înălţător sună versurile imnului naţional, dar nu este suficient. Iohannis se bazează pe elementele corupte ale societăţii care au refuzat să se alăture eforturilor noastre şi au fugit în străinătate din calea greutăţilor. Aceşti falşi români au putut fi împiedicaţi să ne destabilizeze în primul tur al alegerilor şi la fel se va întâmpla şi în cel de al doilea. De asemenea, în jurul etnicului german s-au strâns o serie de indivizi care doresc răsturnarea ordinii de drept şi înlocuirea acesteia cu reprezentanţii unor interese nocive, care au stat în spatele întemniţării scumpilor noştrii Adrian Năstase şi Dan Voiculescu sau a punerii sub urmărire penală a numeroşi tovarăşi de drum. Le mulţumim acestora pentru puterea de sacrificiu şi jurăm solemn că nu vor fi uitaţi niciodată!

Fiţi alături de noi pe 16 noiembrie, momentul ultimei bătălii! Atunci nu cu găini îi vom lovi, ci cu toporul şi coasa! Cu bâta şi cu pumnul vom apăra moştenirea lăsată de înaintaşi şi nu vom permite forţelor oculte să ne abată de la calea cea grea pe care o avem de străbătut!

Votaţi Victor Po(a)nta! Votaţi pentru continuarea drumului deschis de eroii de la 30 decembrie 1947, ziua proclamării Republicii Populare Române!

Reclame